Leie leilighet: Slik bor du hos oss

 

Vi besøkte Albania første gang i oktober 2007, og ble så begeistret at det endte med at vi kjøpte en leilighet i Saranda sør i landet.

 

Denne nettsiden er hovedsakelig laget for å gi deg informasjon om ferielandet Albania. Og skulle du ha lyst til å ta en tur har vi altså en leilighet som leies ut når vi selv ikke bruker den. Sesongen strekker seg fra mai til september, men også blomstringen i april og de fortsatt lange dagene i oktober er verdt turen.

 

Kunne du tenkt deg å oppleve Albania før charterselskapene slår rot i landet er det bare å ta kontakt.

 

Leiligheten ligger i vannkanten med utsikt ut over Sarandas havnebaseng og Korfu. Rett utenfor finnes et flott bassengområde med et voksen- og barnebasseng, solstoler og parasoller, dusjer.

 

Tre skritt ned fra bassengområdet og du befinner deg på en fin rullestensstrand som strekker seg rundt odden og videre utover. Sval bris fra havet gjør at man kan holde ut her i timesvis til tross for at sola steiker. Nede på stranda ligger også en liten taverna hvor du kan kjøpe enkel mat og drikke

 

Om leiligheten:

Leiligheten er av høy standard med flislagte gulv, integrert oppvaskmaskin og komfyr, vaskemaskin, aircondition og en balkong med fantastisk utsikt. Leiligheten er på knappe 60 kvm og har to soverom utstyrt med 160-brede dobbeltsenger. Selve bygget er splitter nytt og består av i alt 18 leiligheter som eies av blant annet nordmenn, dansker og amerikanere

 

Responsen fra nysgjerrige albaniafarere har vært over all forventning, og skulle det friste med en uke eller to eller tre langs den albanske rivieraen så har du muligheten nå.

 

Priser:

Pris for en ukes leie i lavsessong er 3.000 NOK. (hele året untatt juni, juli og august)

Pris for en ukes leie i høysessong er 4.000 NOK. (juni, juli og august)

(Prisene inkluderer ikke eventuell utvask)

 

For bestilling eller spørsmål, vennligst send oss en e-post på info@albaniaferie.com.

 

 

 

Albaniaferie © 2009

www.albaniaferie.com